4 napos intenzív testtudat és szabadtánc kurzus előképzettségtől függetlenül

Élj otthonosan! -A testedben
Integrált-anatómia és szabadtánc.
4 napos intenzív testtudat és szabadtánc kurzus előképzettségtől függetlenül, mindenki számára szabadon.
A kurzus ideje:
2024. 06. 24.- 2024. 06. 27, 20:00-21:45 (hétfő-csütörtök)
Óraleírás:
Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk saját testük jobb és pontosabb megismeréséhez és megértéséhez, először is tisztába kerülnünk az emberi test anatómiai és biomechanikai ismérveihez, mindezt pedig szabadtánc eszköztárának segítségével.
Az integrált-anatómiai foglalkozásokon objektíven, címkék és összehasonlítás nélkül tudjuk feltérképezni a pszichológiai és szomatikus működésünk. Sok elfogadással és megértessél fordulhatunk ilyenkor önmagunk felé.
Már az is nagyon sok információval bír, ha megfigyeljük, hogyan állunk hiszen a testtartás dinamikus fejlesztésének rengeteg előnye van. Az energiával telt test önbizalmat áraszt, a megnövekedett koordinációs és megfigyelési képesség segít a táncban is hatékonyabban fejlődni, de a mindennapi életben is jelentkeznek pozitív hatásai.
Albérlőknek hisszük magunk, pedig élhetnénk a testünkben otthonosan is.
Kurzusom központi témája a testtudat: azaz az interocepciós azaz testi ingereink azonosításának képessége és propriocepciós, azaz a térérzékelésünk készségeink fejlesztése.
A kurzuson minden alkalommal mást és mást élhetünk meg önmagunkról, hiszen minden alkalommal különböző nézőpontból indul a közös munka.
Regisztráció:
Erre kurzusra regisztrálnod kell, várom levelitek a regisztracio@grecso.com e-posta címre.
A maximális létszám 25 fő.
Árak:
A teljes kurzus ára: 14.000 Ft
Óradíj: 4000 Ft
Ha teheted kérlek vegyél részt az egész kurzuson, az elejétől a végéig.
Fizetni készpénzben, utalással vagy Revoluton, az órák végén tudtok majd, ha maradt bérleted az elmúlt tanévből, azt természetesen felhasználhatod a kurzuson.
Helyszín:
A kurzus a megszokott helyen a Movein Stúdióban Stúdióban lesz, amit a Jurányi Ház “B” lépcsőházának harmadik emeletén találtok.
Ha először jársz a Jurányi házban, látogass el az Instagram pofilomra, így el tudlak navigálni a lépcsőkön és a folyósokon, hogy nehogy eltévedj.
Az óráimról:
Az óra hangulatára jókedvű közvetlenség jellemző. Bármikor be lehet csatlakozni és mindenki számára nyitott. Az sem baj, ha még soha életedben nem táncoltál.Az órám olyan mozogni vágyó amatőrök és nem táncosok figyelmébe ajánlom, akiket foglalkoztat az egyszerűség, a normalitás, szeretnek hinni magukban, együttérezni magunkkal és másokkal.
Rólam:
A nevem Grecsó Zoltán. Táncművész és táncpedagógus vagyok, de voltam már többek között műsorvezető, koreográfus, színész, coach, világosító-technikus, project-menedzser.
Linzben végeztem az akadémián előtte pedig dráma-tagozatos voltam Szentesen.
Nagyon sok produkcióban táncoltam itthon és világszerte, egyszer még new york-i Joyce Theaterben is felléptem.
10 és 8 évig tanítottam a Színművészeti és a Táncművészeti Egyetemen. Jelenleg a tanítás mellett szívügyem még kollektívám, a Willany Leó Improvizációs Táncszínház sorsa.
Jelenleg két produkcióban táncolok, az egyik egy 7 éve futó koprodukció Simkó Beatrixal, az #Orfeusz #Eurüdiké és a szintén egy nagy múltú együttműködésben, bátyám oldalán( Grecsó Krisztián író, költő) a Többet magunkról produkcióban.
Fotó: Cseh Német Fruzsina
Grecsó Zoltán
Tel:+36307298896
Web: www.grecso.com