Grecsó Zoltán: Élj otthonosan! testtudat tánctréning

ÉLJ OTTHONOSAN A TESTEDBEN! TÁNCTRÉNING GRECSÓ ZOLTÁNNAL
Az érzékenyítő program a testtudat, a kapcsolódások, és érzékelések felszabadításával megtanítja, hogyan érezzük jól magunkat a bőrünkben.
Az érzések a testben laknak, de akkor miért próbáljuk mi, emberek évezredek óta annyira görcsösen elnyomni a gondolatot is, hogy egy testben élünk? Albérlőknek hisszük magunk, pedig ez az otthonunk!
Ha fizikailag felkészültek vagyunk, sokszor legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is könnyűszerrel felül tudunk kerekedni. Az energiával telt test önbizalmat áraszt, a megnövekedett koordinációs és megfigyelési képesség segít a táncban is hatékonyabban fejlődni, de a mindennapi életben is jelentkeznek pozitív hatásai.
A kurzus központi témája a testtudat. A tudat, hogy van, a tudat, hogy engedelmessé tehető. A kurzuson minden alkalommal mást és mást élhetünk meg önmagunkról, hiszen minden alkalommal különböző nézőpontból indul a közös munka.
IDŐPONTOK:
2023. február 24. péntek 18:00 ELMARADT
2023. március 31. péntek 18:00
2023. április 28. péntek 18:00
2023. május 26. péntek 18:00
Az órára mindenképpen kényelmes ruházat, zokni/szabadidő cipő viselése és elegendő folyadék ajánlott.
Előképzettség nélkül várunk mindenkit. 6-70 éves korosztálynak ajánlott program.
A program időtartama kb. 120 perc, egy szünettel.
Jegyárak:
Felnőtt órajegy: 3500-Ft
Diák órajegy: 3000-Ft
A programra jegyet személyesen, vagy online a jegyvásárlási linkre kattintva vásárolhattok. Jegyvásárláskor, ha tehetitek, kérjük az online vásárlást részesítsétek előnyben!
Online jegyvásárláshoz katt a linkre!
https://willanyleo.jegy.hu/…
A csoport minimum 10 fő jelentkezése esetén indul.