Hajógyár x A38▪️Belau▪️Tellabor Társulat

🎫 Jegyek: https://bit.ly/3HX78bo
Tavaszi zsongás? Vár a márciusi Zene x Mozgás! Ringatózz velünk újra az A38 fedélzetén, ahol ezúttal a klasszikus balett és a modern elektronikus zene fúziójára teszünk kísérletet!
♦️ Kik kerülnek a reflektorfénybe? ♦️
Grecsó Zoltán első beszélgetőpartnere Kulcsár Noémi, a Tellabor kortárstánc és balett kísérleti műhely alapítója lesz, akit társulatának táncművészei is elkísérnek. A táncegyüttesre a hagyományok tisztelete mellett egyaránt jellemző a progresszív szemléletmód és a kísérletező kedv. Előadásaik elsősorban klasszikus balett alapokra épülnek, de a kortástánc elemeit is bátran beemelik a fellépéseikbe.
Ezen az estén meg is mutathatják experimentális oldalukat, hiszen a Belau, a többszörös Fonogram-díjas downtempo, electronica, trip-hop, chillwave formáció live performanszára táncolhatnak. A Kedves Péter, Buzás Krisztián alkotta duó számos külföldi fellépést tudhat már a háta mögött, jelenleg pedig az utolsó simításokat végzik a hamarosan megjelenő harmadik nagylemezükön, így számos izgalmas kulisszatitkot is elcsíphetnek majd a jelenlévők.
Műsorvezető: Grecsó Zoltán
👉 Kapunyitás: 19:00
👉 Program: 20:00 – 21:30
🎫Jegyek: https://bit.ly/3HX78bo
Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.