Hajógyár x A38▪️Kardos-Horváth János & Badora Társulat▪️Maluridé A38 Hajó

Lendületesen vágunk bele az áprilisba, hiszen a hónap első Hajógyár x A38 eseményén újra tánccal és élőzenével érkezünk a Hajóra!
♦️ Kik lesznek a hangulatfelelősök? ♦️
Grecsó Zoltán meghívására egy igazán népes társaság érkezik a fedélzetre, hiszen ezen a kedden Kardos-Horváth János, a Badora Társulat táncosai és a Maluridé szórakoztatja majd a közönséget.
Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, egyben szíve-lelke. Olyan dalok fonódtak össze a nevével, mint a Szalai Éva vagy a Teszkó, 2021-ben pedig az Egyetlen szó című szerzeménye az év dala és az év dalszövege kategóriában is Petőfi Zenei Díjat nyert. Ezen az estén az énekes előadása alatt, a Barta Dóra vezette Badora Társulat táncosai kápráztatják majd el a jelenlévőket formabontó produkciójukkal. A társulat mozgásvilága a klasszikus balett és a modern tánc alapjaiból építkezik, és a Katona József Nemzeti Színházzal együttműködve már egy sokszínű repertoárt alakítottak ki.
Az esemény záróakkordját a Maluridé adja meg egy különleges akusztikus fellépéssel. Farkas Virág „Zazie” és Viszkeleti Júlia duójához 2022 tavaszán csatlakozott Hodován Milán is, így már hárman formálják a zenekar finom, visszafogott elektronikán alapuló hangzásvilágát.
Gyere és ringatózz velünk április 4-én!
Műsorvezető: Grecsó Zoltán
👉 Kapunyitás: 19:00
👉 Program: 20:00 – 21:30
Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.