Hajógyár x A38▪️Tünet Együttes▪️AGAVOID▪️Égjárók

Május utolsó keddjén a dallamok ismét testet öltenek a táncban, hiszen a drámai mozdulatokat a Tünet Együttes, míg a zenét az AGAVOID és az Égjárók szállítják a Hajóra!
♦️ Mit érdemes tudni a főszereplőkről? ♦️
Az AGAVOID 2015-ben kezdte el bontogatni a szárnyait, és még abban az évben be is jutottak a Kikeltető tehetségkutató döntőjébe. A Puskás Dalma, Huszár Kristóf és Kriska Bálint alkotta formáció egyedülálló képi és hangzásvilágával a budapesti zenei élet egyik legizgalmasabb színfoltjává vált az elmúlt évek alatt. A trió az elektronika és az experimentális-pop műfajában érzi otthon magát, de szívesen kísérleteznek, a 2020-ban megjelent második, STRATUM című nagylemezükön például a dreampoptól kezdve a trip-hopos témákon át egészen a négynegyedek világába utaztatnak.
A formáció által megteremtett hipnotikus atmoszférában ezúttal a Tünet Együttes fog kalandozni, akik Szabó Réka irányításával 2002 óta színesítik a hazai kortárs tánc és színházi életet. A társulatra jellemző, hogy nem hódolnak be a konvencióknak, előadásaikban tökéletesen képesek elmosni a műfaji határokat megteremtve a szöveg, a mozgás, a zene és a vizualitás fúzióját.
Az este harmadik fellépője Szlimmy és Yrodi lesznek, akik az Égjárók névre keresztelt projektjükkel érkeznek a Hajó fedélzetére. A Grosskidz trapcsapatból is ismert előadók az első, Napfény-Kísérlet című albumukon egy új oldalukat mutatják be, többek között erről is mesélnek majd a közönségnek.
Grecsó Zoltán vendégei ez alkalommal is mindent megtesznek, hogy a lehető legjobban demonstrálják a zene és mozgás szimbiózisát, ugyanis a két formáció a táncművészekkel kiegészülve egy rögtönzött performanszt is bemutat majd a jelenlévőknek.
Gyere és ringatózz velünk május 30-án!
Műsorvezető: Grecsó Zoltán
👉 Kapunyitás: 19:00
👉 Program: 20:00 – 21:30
🎫Jegyek: https://bit.ly/3oLv77I
Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.