MAGAMADOM – testtudat és önismereti tréning

A nonverbális terápiák szavak nélkül segítenek az önismeret kiterjesztésében és az önelfogadásban.
Grecsó Zoltán táncművész, a Willany Leó Improvizációs Táncszínház művészeti vezetője, life coach, az „Élj otthonosan! – A testedben” és az „Érintés művészete” foglalkozásain is már olyan interdiszciplináris metódust alakított ki, ahol a pszichológia, a holisztikus módszerek, az anatómia, a neurológia és a tánc, mit tudomány ötvöződnek, és ezáltal nagy hangsúlyt kaphat az önmegfigyelés. Ezek a mozgásórák ugyan terápiás jelleggel bírnak, ám az órákon ezidáig nem volt alkalom arra, hogy az átélt élmények feldolgozására verbális úton is lehetőség nyíljon.
Ami a Magamadom foglalkozásait különlegessé teszi, hogy azok ezúttal Grecsó Zoltán és Szabó-Héger Zsófia kooperációjában születnek. Szabó-Héger Zsófia a Tudatos Elme technika megálmodója hosszú évek óta segíti az embereket önismereti és életvezetési workshopokkal, egyéni konzultációkkal, előadásokkal, írásokkal, a Magamadom tréningjén pedig Zoltánnal együttműködve segíti a részvevőket, hogy megértésék és/vagy feldolgozzák a mozgás közben felmerülő testi érzeteiket és gondolataikat.
A Magamadom tréning a tiéd, ha:
– 18 és 65 év közötti elmélyülésre vágyó lény vagy
– nagyobb megértéssel fordulnál önmagad és mások felé
– szeretnél jobban rálátni testi és lelki működésedre, reakcióid miértjére
– válaszokat szeretnél találni a mozgás és a megélt élmények verbalizációja során benned felmerülő kérdésekre
– hiszel abban, hogy a tested-lelked-elméd hármas egysége szétválaszthatatlanul alkot téged, és folyamatos hatással vannak egymásra, ezáltal rád is
– nem gond számodra, hogy foglalkozás során az érintés fókuszával dolgozunk.
A tréninget vezetik: Grecsó Zoltán és Szabó-Héger Zsófia
Időpontja: január 28., szombat 10:00-16:30-ig (közte egy hosszabb ebédszünettel és rövid kávészünetekkel)
A foglalkozás helyszíne: Jurányi Produkciós Ház
A tréning ára: 12,500 Ft/fő
Ami még fontos: Kérünk, hogy a foglalkozásra kényelmes öltözékben gyere! Hozz magaddal zoknit (lehetőleg ne műszálasat), melegítőnadrágot, valamint hosszú és rövid ujjú felsőt is. Kérjük, hogy semmiképpen se gyere nejlonharisnyában, és ne hagyj magadon nagy fülbevalót, órát, ékszereket. A tréningre smink sem ajánlott (műkörmökben az óra nem látogatható). Köszönjük, hogy a fentiek betartásával te is hozzájárulsz mások és önmagad szép élményéhez!