Táncművészeti workshop Grecsó Zoltánnal | Momentán Fesztivál 2022

286372842_10166316133050075_8162546262566955664_n
2022. június 11. szombat 14:00
Táncművészeti workshop Grecsó Zoltánnal
Helyszín: Impró, 1066 Budapest, Ó utca 4.
A program a Momentán Fesztivál – az imprósziget részeként valósul meg.
Ahhoz, hogy közelebb kerüljünk saját testük jobb és pontosabb megismeréséhez és megértéséhez, először is tisztába kell kerülnünk az emberi test anatómiai és biomechanikai ismérveivel, hiszen az önismeret a pszichológiai és a szomatikus működésünk feltérképezésével kezdődik. Már az is nagyon sok információval bír, ha megfigyeljük, hogyan állunk hiszen a testtartás dinamikus fejlesztésének rengeteg előnye van. A jobb tartás növeli a test hatékonyságát. Csökkenti a kötöttséget mind mentális, mind fizikai szinten, mivel a fizikai feszültség és kimerültség automatikusan negatív hatással van a hangulatra és az élethez való általános hozzáállásra. Ha fizikailag felkészültek vagyunk, sokszor legyőzhetetlennek tűnő nehézségeken is könnyűszerrel felül tudunk kerekedni. Az energiával telt test önbizalmat áraszt, a megnövekedett koordinációs és megfigyelési képesség segít a táncban is hatékonyabban fejlődni, de a mindennapi életben is jelentkeznek pozitív hatásai.
Az érzések a testben laknak, de akkor miért próbáljuk mi, emberek évezredek óta annyira görcsösen elnyomni a gondolatot is, hogy egy testben élünk? Albérlőknek hisszük magunk, pedig ez az otthonunk!
A workshopra kényelmes szerkóban gyertek ????
A szombati napra napijegyet tudsz váltani itt: https://tixa.hu/momentan-improsziget2022
Ezzel a jeggyel nemcsak a workshopra, hanem a nap többi programjára, előadására is be tudsz lépni.
A részletes programot itt találod: https://momentantarsulat.hu/oldal/momentan-improsziget-2022
A jegyet a helyszínen egy karszalagra váltjuk, így ha két előadás között elhagynád az épületet, akkor is vissza tudsz térni hozzánk.
A fesztivál teljes ideje alatt az Impró épülete előtt egy rögtönzött oázist rendezünk be, ahol a programok között a szabadban ihatsz egy limonádét, fröccsöt vagy épp bubble tea-t.
Kérdés esetén keress: szervezes@momentantarsulat.hu