Zene X Mozgás | Manoya | Simkó Beatrix | Jenei Lilla – Julien Klopfenstein

A Zene x Mozgás szeptemberi eseményén az autodidakta tehetségeké lesz a főszerep, hiszen zenei és táncos szempontból is igazi self-made alkotók érkeznek majd.
♦️De kik is ők?♦️
A táncos vonalról Simkó Beatrix lesz Grecsó Zoltán vendége. „Trisha” soha nem tanult intézményes keretek között táncot, viszont az, hogy az előadóművészet egész életét végig kísérte végül egy sikeres koreográfusi karrierbe futott ki. Több neves díjat is bezsebelt már és számtalan előadása nemzetközi sikernek örvend, hiszen „out-of-the-box” gondolkodása folyamatos újító, progresszív látásmódokat hív elő művészetéből. Hozzá társul Jenei Lilla és Julien Klopfenstein, akik a Budapest Táncszínházas múltjuk után legújabb előadásukban (Pure Dance) emberi érzelmeket prezentálnak a test nyers mozgásainak nyelvén.
Zenei vendégünk is részben autodidakta módon tanult muzsikálni. Manoya (Hodosi Enikő) a zongorával kezdte, majd a gitárral teljesedett ki, magától lett a dalszerzés ‘mestere’. 2003-ban pedig egy angliai kitérő után a nagysikerű NEO zenekar dalszerző-énekes-frontembere lett. 2012 óta szólóban alkot. Ezúttal Éles Gábor (É.G.) gitárművésszel kiegészülve, duóban érkeznek az A38 Hajóra.
Tarts velünk szeptemberben is!
👉Kapunyitás: 19:00
👉Program: 20:00 – 21:30
🎫Jegyek: http://bit.ly/45ClWqs
Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.