Zene x Mozgás // SUB.LAB.PRO – Mi is az a Youth Company? | Vendégek: Jenna Jalonen, Juhász Péter, Young Majré

312165764_200216002388447_7224628258117879118_n

Hogy lehet egy olyan környezetben naprakész, releváns alkotónak maradni, és tartani a lépést a korral, amely folyamatosan egyre nagyobb elvárásokat és szélesebb skillsetet kíván meg ahhoz, hogy valaki sikeres lehessen? Grecsó Zoltán a Sub.Lab.Pro alapítóival és vezetőivel, vagyis Jenna Jalonennel és Juhász Péterrel beszélget.

De mi is a Sub.Lab.Pro?

A tehetséggondozás az egyik legfontosabb ága minden művészeti tevékenységnek. De hogyan lehet a leghatékonyabban átadni a tudást? Hogyan lehet kialakítani a kreatív gondolkodást, a keretek közül való kitörés vágyát? Olyan szakértőkkel beszélgetünk most, akik szakmai életútjukat arra tették fel, hogy segítsék útjukon a legkiemelkedőbb táncművészeti tehetségeket, és folyamatos előrelépési- és fejlődési lehetőséget biztosítsanak nekik. A Sub.Lab.Pro támogatottjai természetesen performansszal is készülnek, hiszen enélkül nem lehetne teljes az este.
A tánc után pedig a magyar trap szcéna egyik legérdekesebb arca, az énekes/dalszerző Young Majré érkezik a színpadunkra, aki korábbi slam poetry-s sikerei után már a Budapest Park színpadát is bevette.

Házigazda: Grecsó Zoltán

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.